skip to Main Content
Alpha Online

Wat is het doel van het leven? Wie is God en hoe zit het eigenlijk met Jezus? Wat is bidden of hoe lees ik de Bijbel? Misschien herken je deze vragen of ben je op zoek naar meer over het christelijk geloof. Door de Coronacrisis kan het zomaar zijn dat je allerlei vragen hebt gekregen over de betekenis van het leven, wat er echt toe doet?

Bij Alpha Online kun je op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De serie online meetings zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Ontdek samen antwoorden. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden al meer dan 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000. Ga ook op ontdekking en meld je aan!

Alpha Online bestaat uit een serie meetings die elk 90 minuten duren. Je ontmoet elkaar door middel van videobellen en kijkt een mooie film over het onderwerp van de avond. Daarna praat je hierover door met je vaste groepsgenoten.

Alpha Online is wekelijks (avond word in overleg bepaald) start om 20.00 uur en geheel gratis.
Startdatum: 28 januari 2021

Aanmelden doe je met het formulier hiernaast. Iemand van het team neemt dan contact met jou op en stuurt je alle informatie.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@buurtkerkwassenaar.nl of stuur een whatsappje naar 06-28546005

Aanmelden Alpha Online

    Skip to content