skip to Main Content

Wat leuk dat je kijkt op deze pagina speciaal voor kerst! Het thema van Kerst 2020 is ‘Love came down’. Een thema dat gaat over het grootste geschenk door alle eeuwen heen, de geboorte van Jezus en Zijn opdracht hier op aarde.

En weet je wat Zijn opdracht was? Niet om de mensen te veroordelen, ze te straffen of te vernederen. Zijn opdracht was om Gods liefde aan ons te laten zien. God houdt zo ontzettend veel van ons, omdat Hij onze Schepper is. Als God naar jou kijkt, dan is Hij zo ontzettend blij! Wie je ook bent, wat je ook doet, het maakt voor God niet uit, Hij wil er voor jou zijn.

En daarom het thema ‘Love came down’. Liefde kwam op aarde toen Jezus werd geboren. En wat die liefde betekent? Dat staat heel mooi in de Bijbel:

‘Want Gods liefde voor de mensen was zo groot, dat hij zijn enige Zoon gegeven heeft. Iedereen die in hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar eeuwig leven.’ Johannes 3:16

Wil je meer weten over Gods liefde? Kijk dan mee naar onze livestream op 1e kerstdag om 10.30u.

Nu met de aangescherpte maatregelen hebben we er voor gekozen om geen samenkomsten te organiseren, maar om alles online te doen. Vanuit je huiskamer kan je gemakkelijk meekijken! Je bent van harte welkom, het belooft een hele mooie livestream-dienst te worden!

Ben je voor het eerst op deze site? Of wil je weten wie we zijn? Klik hier.

Skip to content