Search

ALPHA CURSUS – IS ER MEER?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa 12 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

VOOR WIE?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

WAAROM?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen, zoals ‘Is er meer?’, ‘Wie is de Heilige Geest?’, ‘Hoe leidt God ons?’, ‘Hoe kan ik het kwade weerstaan? . Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

HOE WERKT HET?

De Alpha begint met gezellige maaltijd om 18.30 u. Daarna kijk en luister je naar een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. De avond wordt om 21.30u afgesloten.

WELKOM!

Lijkt het je wat? Dan kun je je aanmelden via het formulier, we nemen dan contact met je op. De volgende Alpha Cursus start donderdag 12 oktober 2023 en wordt gehouden in Wassenaar. Wij hebben er in ieder geval zin in en we vinden het natuurlijk ook heel leuk om jou te ontmoeten!

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@buurtkerkwassenaar.nl of stuur een whatsappje naar Pieter Voorhoeve 06-53231607 of pieter@voorhoeve.info