skip to Main Content
Nieuw Hier

Hey, Welkom! Ben je nieuw in Wassenaar? Of ben je voor het eerst op deze site? Welkom! We stellen ons graag aan je voor!

We zijn de Buurtkerk Wassenaar! Zoals de naam het al zegt een kerk die betrokken is en wil zijn bij de buurt en de mensen die daar wonen en daarom ontmoeten we jou graag! Misschien kom je nooit in een kerk, of ben je de kerk kwijt geraakt of op zoek naar een nieuwe kerk, iedereen is welkom net zoals iedereen welkom is bij Jezus! En in de bijbel kunnen we lezen dat Jezus iedereen opzocht, hij ging naar de mensen toe om hen te ontmoeten. Dat is ook wat we als kerk doen, zo is onze kerk ook ingericht.

We bestaan uit Buurtgroepen, daar kan je hier meer over lezen.  We geloven in de ‘next generation’; kinderen en jongeren zijn de toekomst en we komen uiteraard ook samen.

De Buurtkerk Wassenaar is een beweging van alle generaties en voor alle generaties. We zijn er voor jou, je gezin en je vrienden! Ben je nieuwsgierig? Kom gerust een keer langs bij één van onze Buurtgroepen of samenkomsten. In de Agenda vind je hier meer over.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Behoefte aan contact? Laat je naam en telefoonnummer hieronder achter en we nemen contact met je op!

 


    Skip to content