Search

Ontmoeting

Elke zondagochtend ben je welkom!

Graag ontmoeten wij ook jou en heten we je van harte welkom om onze kerkdienst bij te wonen. In heerlijk ontspannen sfeer, met niet altijd een vast omlijnde kerkdienst, maar een ontmoeting met elkaar en bovenal met God.

Elke zondag om 10.15u staat de koffie/thee klaar en ben je van harte welkom. We starten met elkaar te ontmoeten. Van daaruit zal de ochtend vorm gaan krijgen, we gaan met elkaar zingen om God te aanbidden en Hem te danken.
Wij zitten niet in rijtjes maar ontspannen rond wat tafels bij elkaar. De ene keer zal er een spreker zijn, de andere keer ruimte voor getuigenissen en gebed of gaan we gezamenlijk met de kinderen lekker kliederen of iets heel anders. Er zal voldoende ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan, om elkaars verhalen en belevenissen te horen, vragen te stellen en twijfels te uiten. In alles met als doel om met elkaar en door elkaar God beter te leren kennen!

Op de laatste zondag van de maand hebben wij een heerlijke maaltijd “De Buurtsoep”. Deze lunch is voor iedereen ook als je gewoon lekker wil eten in het bijzijn van mensen uit jouw buurt. Niet meer alleen aan tafel! Een praatje en gezelligheid of een persoonlijk gesprek, het kan allemaal aan onze tafel. Iedereen is welkom!
Het zal misschien anders gaan dan we gewend waren, maar juist door meer interactie met elkaar en de Heilige Geest meer de ruimte te geven in de ontmoeting geloven we dat we als Buurtkerk mogen gaan bewegen in de plannen die God heeft voor jou, de Buurtkerk, voor Wassenaar, voor je buren en bekenden.

Van kerkdienst naar ontmoeting!